måndag 18 januari 2010

Dag 3

13/11-2009
------------

Det blev sent igår. Kom inte på bussen förrrän vid sju. Då bar det av till Fishoek, vårt Camp för natten. Kapstaden, sydafrika som klimatmässigt påminner om en svensk kall midsommar just nu. Natten spenderades på busstaket, mysigt men kallt. Brrr. Här förväntar man sig värme, de förväntningarna har inte gått i uppfyllelse än. Det är vår här för tillfället, vi får nog vänta på sommaren i någon vecka till.
Det blir tidiga mornar, frukost resan vid halv åtta sen snabbt iväg till destinationen för dagen. Idag bar det iväg till Kap Agulas via Hermanus, där vi fick se knölvalar och åt dessutom god afrikansk lunch. Kap Agulas är Afrikas sydligaste spets, det är här Atlanten och indiska oceanen möts.. "Two oceans come togheter" (om ni har druckit det vinet nån gång).

Regnet öser ner ikväll, sover med mössa och dubbla lager kläder. Känns konstigt att vi snart kommer vara i stekande hetta..
Imorgon väntar Godahoppsudden!

Livet på bussen är avslappnat, man lär sig trängas och man gör det bästa av saker och ting. Maten är bra, den är över förväntan. Ussshh vad kallt det är, näe försöka sova nu. Brrrr.....

Jag har 17 på min låda, såklart

I'M IN AFRICA BABY!

Saknar hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar