tisdag 19 januari 2010

Dag 13- 17

23/11 - 27/11 -2009
----------------------

Fyra dagar har spenderats i Swakopmund. Vi hann med ett väldigt väldigt tidigt morgonbesök till några av Namibias högsta sanddynor för ett par dagar sedan för att se soluppgången. Det var vackert. Som en saga. Sen blev det hopp och lek ner för dynorna, hur kul som helst.

Det blev en lååååååång bussresa till den smått obehagliga hålan Swakopmund. Fin stad, till ytan. Men annars..Konstigt klimat, skit väder. Dag 1 här blev lugn, fixade med tvätt, handlade, internet och så. Tisdagen bjöd på kajaksafari tillsammans med 345004239034 sälar och 9899999999999 flammmingos. Vi såg dessutom en mola-mola, en sunfish. Väldigt ovanlig sak. Alla dagar här i den tyska överviksspökskolonialstaden bjöd på god mat, speciellt god chockladmousse. Smaskimums.

I onsdags var det Pinkparty, rosa outfit på allt och alla. Stefan vann för bästa klädsel, såklart. Sen blev det för mycket vin och för mycket nachostallrik, som inte ville stanna i magen. Malin och Emelies fel... Men tummen upp för Spur!

Igår var vi på quadbikesafari i öknen, på sanddynorna. Hur roligt som helst. Gjorde Swakopmund till en liiiite bättre stad i mina ögon. Skulle gärna köra om och om igen.

Idag är det fredag och vi är på väg mot Etosha, imorgon får vi se djur!! Yiihooo! Nu är vi på campingen, som också mest består av en massa feta tyskar som sitter och dricker öl i baren. Men det finns en pool och det förgyller.

Dags att stänga myggnätet och natta nu, sleepy..

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar