onsdag 6 oktober 2010

29-31/12

Vi åkte ifrån zanzibar med spykatameranen, men tack lov utan spyor. Har spytt i två värlshav under denna resa, rätt coolt faktiskt. Kom till värsta sunkiga campingen utanför Dar Es Saalam, silversands. Låter ju bra, var inte så bra. Tack och lov att bara var sova som gällde. 30/12 åkte vi till Arusha, världens längsta och världens värsta bussdag. 14 timmar på svettbussen. Dessutom de två sista timmarna med magkramper. Ett vanligt tecken på en kommande diarréattack.. ha ha.

Nyårsafton var trevlig, perfekt att fira här i Arusha med liveband vid poolen och allt. Det blev kramkalas vid tolvslaget, plus champange och till och med lite fyrverkerier. Igår fick vi köttbullar, potatis och lingonsylt. Så himla gott. Svenska mat gillas efter två månader med konstiga grytor.
Vi stannade för att se Kilimanjaro under den förskräckliga resedagen, det gjorde saker lite bättre. En häftig syn och så har man även sett snö under denna resa.

Idag ska vi till kratern, tror det kan bli en av resans absoluta höjdpunkter. Där ska vi bo i tält i nationalparken, bara hoppas att inga djur kommer och smaskar på oss.

BARA sex dagar kvar nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar