onsdag 6 oktober 2010

24/12 GOD JUL

Julafton

Hemma är det Kalle Anka nu, känner mig ganska avis. Det känns konstigt att inte vara hemma med släkt och familj, dricka glögg, äta julmat, gröt och alldeles för mycket julgotta. Men så illa är det inte ändå, det känns bara som att det absolut Inte är jul utan snarare Juli eller nåt. Här står solen mitt på himlen och klockan är två, det är 35 grader och typ lika varmt i vattnet.
Lite julkänsla blev det idag på förmiddagen ändå. Vi var på kryddtur och frukttur och fick därav utforska alla möjliga julkryddor, en doft av julen i alla fall. Det är väldigt mycket man inte vet om kryddor och frukt, men nu vet jag allt. Nu ska vi göra oss lite julfina och förbereda oss inför kvällen.

Kväll
Facit i hand. Det har varit en bra dag. Konstigt med julafton dock. Julbuffén som bestod av indisk mat (?) (total förvirring) var god och julklappsutdelningen blev rätt skoj. Men som sagt, ingen riktig jul. Ingen jul utan snö, julmat, klappar, julbak, nära och kära. Det bästa med den här dagen har varit att ringa hem. Få höra Malins, mamma och pappas röst, det värmer så, längtar så mycket efter alla fina människor nu. Snart ses vi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar