onsdag 6 oktober 2010

2-4/1-2010

Ngororokratern var sagolik, som plockad ur en drömvärld. Fantastiskt landskap. Massor av djur, elefanter som stod bara nån meter från vår bil. Vi fick dock den halvt senila gudien, mohammed, som inte såg skilland på en hyena och ett vårtsvin. Men han gjorde sitt bästa. Han var rätt gullig.
Efter Kratern begav vi oss mot Nairobi, kenya. den "korta" bussdagen som blev minst sagt skitlång. Vägarna sög, det ösregnade och vi körde fast i leran vilket slutade att hela bussen var en lerhög och bajsbrun. På grund av detta blev lunchen flyttad till klockan fyra. Frukost åtta, lunch fyra, middag åtta = Blodsockernivå noll (prata inte med mig). Men till det bra, vi fick en skitgod middag igår, Libanieskt på fin restaurang i naorobi. Grymt gott, hamnar på topp 5 listan.

Idag åkte vi mot Masi mara, hemsk resa i minibuss på buckelväg som lutade 85 grader. Vi fastnade så klar även här. Men vi kom fram aningen omskakade tillslut. Helrutten camping, men vi bor i alla fall tre och tre i varje rum. Tummen upp.
I eftermiddag har vi varit på något som skulle kunna klassas som Världens sämsta Safari. typ 30 minibussar som slirar runt på samma ställe i leran och skrämmer bort alla djuren. Som ett stort skämt! men vi skrattade åt alla ruttna bussar.. så lite roligt var det.

Imorgon ska vi ut med bussarna igen, lär sluta i total katastrof om det fortsätter att regna som det gör nu. HA HA. Jag hoppas vi lyckas ta oss härifrån innan torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar